Soseaua Cotroceni nr 14
0758 294 463


office_at_ansamblurinoi.ro
VANZARI
Recomandarile noastre
Apartament in Iancului
86.000 EUR
Despre noi

Cu o experienţă de peste 15 ani in piaţa imobiliară, consultanţii noştri vă pot pune la dispoziţie cele mai atractive oferte imobiliare existente. 

Experienţa acumulată cu fiecare tranzacţie finalizată şi cei peste 10.000 de clienţi mulţumiți ne-au asigurat un loc printre companiile imobiliare de succes, agenţii noştri imobiliari oferind servicii de o calitate ireproşabilă.

 

 Prin intermediul specialiștilor noștri oferim pachete de servicii integrate, personalizand fiecare cerere și ofertă, partenerul de afaceri cât și obiectivele acestuia fiind tratate cu maximă atenție. 
  
 O vizită la sediul MARSHALL IMOBILIARE vă oferă posibilitatea de a cunoaște întreaga echipă, iar ideile dumneavoastră pot ajunge de la Plan la Realitate. 
  
 Programul agenției noastre imobiliare este Luni -Vineri, între orele 09:00-18:30. 
  

Prin intermediul specialiștilor noștri oferim pachete de servicii integrate, personalizand fiecare cerere și ofertă, atât clientul cât și obiectivele acestuia fiind tratate cu maximă atenție. O vizită la sediul nostru vă oferă posibilitatea de a cunoaște întreaga echipă, iar ideile dumneavoastră pot ajunge de la Plan la Realitate.    

Programul agenției noastre imobiliare este:

Luni -Vineri, între orele 09:00-18:30

Sâmbătă, inre orele 10.00-14.00

 

Cauta oferte
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
Curs valutar
1 EURO=4.6606 RON
1 USD=3.7886 RON
Despre noi
Contact
Servicii
Site realizat pentru PROJECT PLUS DEVELOPEMENT